София. Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе

...
София. Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Играчите сами трябва да се мотивират, те са професионалисти

София. Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе извънредно неудовлетворен след успеха с 2:0 над Локомотив (София). Специалистът стартира от съдийството в мача, само че прерасна в дрънканица против част от почитателите на " алените ", държавното управление, БФС, Левски, Лудогорец.

" Играчите сами би трябвало да се стимулират, те са експерти. Да, работата на треньора е и тази - да ги държи съсредоточени и стимулирани. Започнахме нерешително, още повече първото полувреме играта беше накъсвана от Локомотив, само че и съдията ги улесни в тая тенденция - да се търкалят по терена и да нямаме по-скоростна игра. Наложи се да вършим някои рокади, само че в избран миг, когато имаме опцията с придвижването на Кайседо да се отварят пространства за Йомов, Йоан и Кери, направихме положителни офанзиви ", стартира умерено Младенов.

“Ситуации, които стартират да нервират, не че ни ги знаем от години каква е наклонността против ЦСКА. Леко ни хапят и омаломощават. Картонче, тук, картонче там. Идентична обстановка през днешния ден за Кери, като в Благоевград. Днес не се дава дузпа, а там се дава. Нека почитателите да знаят кой беше на ВАР-а - Табаков, Кабаков, Тъпаков беше на ВАР. Същият, който ни свири в Разград. Там за какво не погледна дузпата на ВАР, за какво не погледна обстановки, когато трябваше да покаже втори жълт картон. Ще ги предупредя да спрат с тази наклонност, да бъдат правилни и почтени, тъй като след пет месеца по различен метод ще приказваме с тях ", ядоса се Стойчо.

" Аз не видях почитателите да са се завърнали. Същите хора, които идват да ни поддържат това са същинските почитатели. Иван вярно им сподели, че те са длъжници на тима. Както и тимът е длъжен на тях. Когато сме затруднени, в този момент би трябвало да се цялостни стадиона. Това е армейската обич. Това са хората, който пристигнаха през днешния ден и бяха в Бодьо/Глимт това са същинските почитатели, професорите да стоят у дома. Вижте празен стадион. Тази игра е за почитателите. Хубава неприятна, те би трябвало да поддържат. Запланували сме какво да вършим в идващите две години. Ние не виждаме поддръжка, единствено от шепа почитатели. Така не се гради тим, да скачаме при всеки крах. В този миг желаеме да виждаме хората, които обичат ЦСКА. Това са тези, които идват тук ".

" Плановете за нов стадион могат да повлияят позитивно, несъмнено. Ние към този момент 20 години се борим по тази причина. Аз откогато съм станал старши треньор все по тази причина плачем - за стадион. Колко пъти вървим в министерство на спорта да приказваме и единствено лъжи-лъжи-лъжи от държавното управление. Значи на Левски може да им се направи стадион, може да им се оказва помощ, а от нас единствено да се цица и да се взима. Лудогорец се появиха преди 10 години и в този момент изискванията, които са основали за работа поздравления, само че по кой метод те станаха такива, по какъв начин реализираха тея трофеи. Дайте да ги проучваме. Нека се върнем в Дупница, в Перник, по какъв начин играха с юношите. Това се назовава корупция. Къде беше тогава Боби Михайлов да реагира - огромният водач на футбола. Докога ще бъде по този начин? Футболът ще крета, с цел да може някой да се облагодетелства ", приключи Младенов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР