София. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу

...
София. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура предаде на съд мъж, заканил се с убийство на жена

София. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против 41-годишен мъж, заканил се с ликвидиране на жена в изискванията на продължавано закононарушение, оповестиха от прокуратурата.
На 02.09.2021 година към 22,00 ч. пред блок в ж.к. „ Гоце Делчев ”, гр. София, обвиненият К.Н. се заканил с ликвидиране на Л.И. с думите: „ И двамата ще умрем! “.

На 03.09.2021 година към 03,30 ч. в апартамент в ж.к. „ Гоце Делчев ” К.Н. се заканил с ликвидиране на Л.И. с думите: „ Ей в този момент ще те метна през терасата “. Докато се заканвал, обвиненият я надвесил над терасата, по-късно я издърпал за косата и хванал нож. Двете закани възбудили състоятелен боязън за реализирането им у Л.И. и съдът взел мярка за отбрана по отношение на нея, като била наложена възбрана на обвинения да доближа дамата, дома и работата й.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, които сочат К.Н. като създател на действието.

Делото против обвинения ще продължи в Софийски областен съд.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР