София. Продължаваме промяната“ целят предсрочни избори, за да елиминират опозицията

...
София. Продължаваме промяната“ целят предсрочни избори, за да елиминират опозицията
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Продължаваме промяната“ целят предсрочни избори, за да елиминират опозицията и коалиционните си партньори

София. „ Продължаваме промяната “ целят предварителни избори, с цел да отстраняват опозицията и съдружните си сътрудници “. Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

Според него има разбъркване на управляващите. Премиерът оповестил, че събира информация, води следствие, щял да арестува. Обявявал кой бил нарушител, подкупен и разказвал по какъв начин той приготвя доказателства, с цел да арестува разнообразни хора.

„ В това време общините бедстват. Детски градини и учебни заведения не могат да си заплащат сметките “, уточни Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи добави, че нарушителят на Конституцията щял да им праща инспекции вместо средства и помощ.

„ Той към този момент става рецидивист в нарушаването на Конституцията. Според нея има разделяне на управляващите. Опитва се да се държи малко като цар, като монарх, цар Киро.
Заканата им за промени в КПКОНПИ и въобще заканата им за битка с корупцията видяхте ли по какъв начин ги оповестиха - промени би трябвало да има и там би трябвало да сложим наши хора.

Казаха, че ще се саморазправят с кметовете на общини на опозицията, разбираме Движение за права и свободи и ГЕРБ, тъй като те нямат кметове на общини. 2019 година ги нямаше на политическия терен.
Политическият извод е, че посредством разпра с локалната власт задачата е да се провокират частични избори, да се настанят в локалната власт и да произведат предварителните си избори, с цел да може да отстраняват съдружните си сътрудници и тогава в действителност ще заприличаме на монархия и ще си имаме цар Киро “, безапелационен бе Карадайъ и добави, че в България си имаме цар.

Той акцентира, че по Конституция България е парламентарна република.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР