София. Призоваваме за разумност и логичност. Пред България предстоят тежки

...
София. Призоваваме за разумност и логичност. Пред България предстоят тежки
Коментари Харесай

Филип Попов, БСП: Изходът от политическата криза и предстоящите изпитания е редовен кабинет

София. „ Призоваваме за разумност и логика. Пред България предстоят тежки тествания – повишение на заболеваемостта, по-скъп ток, мигрантски напън във връзка със протичащото се в Афганистан, митинги. И също така – политическа рецесия. Изходът от нея е постоянен кабинет. За да се стигне до него е нужна диалогичност и повече държавническо мислене, както и отговорност пред всеки български жител “. Това сподели секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Филип Попов по Българска национална телевизия, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Той прикани партиите да защитят националния интерес. По думите му народните представители са изпратени в Народното събрание точно с цел да вземат решение задаващите се рецесии.

Като належащи въпроси Попов открои Плана за възобновяване, актуализация на бюджета, решение на въпросите, свързани с по-високите цени на ток и вода. Той акцентира, че когато няма парламент, няма по какъв начин тези въпроси да бъдат решени.

„ Въпросът е на политическа отговорност. Трябва да има политическа воля, с цел да работи Народното събрание, с цел да се оправи с всички тези провокации “, уточни социалистът.

„ Нито една партия не може да ръководи сама, по тази причина би трябвало да има разговор и национално отговорно държание “, съобщи депутатът от левицата. По думите му е необходим експертен кабинет, който да посрещне тези провокации.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР