София. Поздравяваме победителите Румен Радев и Илияна Йотова, пожелаваме един

...
София. Поздравяваме победителите Румен Радев и Илияна Йотова, пожелаваме един
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Поздравяваме победителите - промяната очевидно ще продължи с Румен Радев

София. Поздравяваме спечелилите Румен Радев и Илияна Йотова, пожелаваме един сполучлив мандат. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване пред публицисти след втори тур на президентските избори, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Смазваща разлика. Поздравяваме спечелилите Румен Радев и Илияна Йотова, пожелаваме един сполучлив мандат. Поздравяваме, социалистите, които виждате, че и в този момент са били едни от най-активно гласуващите. Дано към този момент с привършване на изборите, политическата конюнктура да се успокои и да се захванем за сериозна работа за основаване на постоянно държавно управление, на Народното събрание и за решение на рецесиите. Нещо, за което ни прикани и президентът Радев ", сподели още Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова отговори на въпрос дали смяната ще продължи с Румен Радев. " Промяната явно ще продължи с Румен Радев. Той е преди малко определеният президент на България, олицетворяващ смяната. Нашата борба в последните 5 години е за смяна - тъй че отговорът е да ", добави още Нинова.

Тя отговори какви са компромисите за Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление и разяснява, че те ще бъдат рационални.
" От вторник започваме да представяме цели на общите срещи и да ги обсъждаме с сътрудниците от другите партии ", добави още Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова отговори на въпрос дали счита, че с десни средства, може да се реализиран леви цели. " Не, не считаме и сме изразявали своята позиция, че сходно изказване, не е допустимо. Давали сме и съответни образци. Една дясна политика е да намаляваш недостига в бюджета, само че той не води до положителни обществени решения. Ще намерим сечението, сигурни сме, само че не виждаме по какъв начин с десни средства, може да се реализиран леви цели ",заяви още тя.

Според нея от първия диалог с " Продължаваме промяната " до последния, разискват кабинет с 4-годишен мандат.
" Така сме си залагали политиките и целите. Разбира се, би трябвало да подредим нещата, тъй като предложихме нашите за 100 дни ограничения. Те са допустими за тях, апропо. От там нататък, дълготрайните политики за същинската смяна ", сподели още Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР