***София.От 10.00 часа в сградата на Министерството на отбраната Министърът

...
***София.От 10.00 часа в сградата на Министерството на отбраната Министърът
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 22 декември 2017

***
София.
От 10.00 часа в постройката на Министерството на защитата Министърът на защитата Красимир Каракачанов и ръководителите на синдикалните организации ФНСО „ Българска войска " и на Народно събрание „ Отбрана " Георги Братованов и Тодор Воденов ще подпишат нов Колективен трудов контракт в Министерството на защитата и Споразумение по отношение на представителните и защитните функционалности на синдикатите с оглед ползите на цивилните чиновници по служебно правно отношение.

***
София.
Ще бъде изпълнен първият постоянен полет по маршрута София - Одеса - София. В него ще вземат участие народни представители и държавна делегация, водена от вицепремиера Валери Симеонов.

***
Русе.
Заместник министър-председателят по публичен ред и сигурност и министър на защитата Красимир Каракачанов ще бъде на публична аудиенция в град Русе. Той ще организира среща с кмета на общината Пламен Стоилов по отношение на военните монументи и сигурността в района.

***
София.
От 09.00 часа пред Паметника в градинката на църквата „ Св. Седмочисленици " Главна дирекция „ Гранична полиция " ще означи професионален си празник.

***
София.
От 09.30 часа 4 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по дело против Ценко Ч., Мартин Ч. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в зала 702 в Агенция „ Пътна инфраструктура " ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура " инж. Дончо Атанасов ще показа винетните стикери за 2018 година.

***
София.
От 10.00 часа в УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов " ще бъде даден старт на самодейността „ Безопасно прилагане на асансьори и ескалатори " по време на която гости ще употребяват асансьори, превърнати в „ Пътуващи картинни галерии " сред етажите на лечебното заведение.

***
София.
От 10.00 часа 2 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по дело против Божидар К., Иван Т., Георги И. и други упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети общинския културен дом „ Красно село ", с цел да ревизира осъществените ремонтни действия.

***
София.
От 11.30 часа в постройката на КЕВР ръководителят на Комисията доцент Иван Иванов ще даде брифинг по отношение на издадените от енергийния регулатор наказателни постановления, с които са наложени имуществени наказания на „ Електроразпределение Юг " ЕАД.

***
София.
От 13.00 часа 2 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по дело против Алипи А. и Пламена А., квалифицирани сформира на изнудване.

***
София.
От 11.00 часа в зала 8 на НДК ще се организира Церемонията „ Полицай на годината ".

***
София./Нови хан.
От 13.00 часа Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и управлението на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " ще дарят дарове на децата от Дома за сираци „ Св. Николай " на отец Иван в Нови Хан.

***
София.
От 17.30 часа Активистите на " Храна, не война - София " ще внесат формален апел до министър-председателя за освобождението на столовите на държавната администрация за прилагане от самоорганизирани солидарни кухни в неделите, в интерес на хората в неравностойно състояние и битката с неравенствата. Активистите ще проведат и шествие до Народното събрание.

***
София.
От 18.00 часа в залата на Народно читалище „ Младост 1971 " в ж.к. Младост 1, зад кооперативния пазар, ще се организира Празничен фолклорен коледен концерт.

***
София.
От 19.00 часа в залата на Българска академия на науките на пл. Народно заседание ще се организира спектакълa „ Коледна приказка ".

***
София.
От 19.00 часа на дребната сцена на Софийската опера ще се състои Коледен концерт.

***
Асеновград.
В 12.00 часа на пл. „ Акад. Николай Хайтов " гениите от СУ „ Свети княз Борис I " ще насочат привет за Коледа - „ Магията на Коледа ".

***
Асеновград.
В 12.30 часа на пл. „ Акад. Николай Хайтов " гениите от СУ „ Св.св. Кирил и Методий " ще насочат привет за Коледа - „ Заедно на Рождество ".

***
Асеновград.
В 17.30 часа в Градската библиотека „ Паисий Хилендарски " ще се състои концерт на НЧ „ Св.преп. Паисий Хилендарски " и църковен хор при храм „ Св.Иван Рилски ", озаглавен „ Коледа, свята си ти ".

***
Асеновград.
В 18.30 часа в Старинното учебно заведение „ Св. Георги " ще се организира благотворителен концерт на Музейната музикална школа с ръководители Веселина Пашалиева и Атанас Петков, озаглавен „ Добре пристигнала, зима! ".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в постройката на Общинска администрация Благоевград, зала № 101, ще бъдат отворени ценовите предложения в открита процедура за възлагане на социална поръчка с предмет: „ Изпълнение на Инженеринг - планиране и осъществяване на СМР, за 15 обособени позиции по отношение на реализацията на план „ Обновяване на многофамилни жилищни здания в Община Благоевград ".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в Градска художествена изложба продължава Работилничка на Дядо Коледа с печени на рождествени хлебчета.

***
Благоевград.
От 11.30 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " ще се организира митинг на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

***
Благоевград.
От 11.30 часа в " топлата връзка ", сред Община Благоевград и зала " 22 септември ", кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов провежда среща с представителите на медиите.

***
Бургас.
От 19.00 часа в спортна зала „ Бойчо Брънзов " ще се състои церемонията за отличаване на най-добре представилите се през годината бургаски спортисти

***
Варна./Камчия.
От 10.00 часа в Санаторно-оздравителния комплекс „ Камчия " ще бъде открита най-голямата зимна пързалка в България.

***
Варна.
От 12.00 часа в постройката на Варненска и Великопреславска света митрополия (площад „ Св. св. Кирил и Методий " №1), Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан ще произнесе своето Рождественско обръщение особено за електронните медии

***
Варна.
От 14.00 часа в офиса на ГЕРБ на ул. „ Георги Бенковски " №1 общинският консултант Пейчо Бюлбюлев ще организира среща с жители.

***
Варна.
От 14.00 часа на площада сред " Транспортна болница " и Митница - Варна ще се организира митинг на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Дом за остарели хора „ Венета Ботева " ще се организира Коледно празненство. - по телефона.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа на Коледния базар в парк „ Марно поле " ще се организира празнична коледна стратегия с присъединяване на деца и младежи от центровете за настаняване от фамилен вид.

***
Видин.
От 10.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще посрещне коледарска група от читалище " Цвят ".

***
Видин.
От 11.00 часа в заседателната си зала на пл. „ Бдинци " 2 екипът на Областен информативен център-Видин (ОИЦ-Видин) провежда среща с медиите.

***
Видин./Търняне.
От 11.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще посети с. Търняне по отношение на благотворителната самодейност на общината за изписване на параклиса в селото.

***
Враца.
От 10.00 часа в Конферентната зала на Общински съвет - Враца ще се организира конференция с кмета Калин Каменов и екипът му.

***
Враца.
От 11.00 часа в Конферентната зала на Общински съвет - Враца ще се организира петата среща на „ Посланиците на Враца ", в която присъединяване ще вземат кметът Калин Каменов, евродепутатът Владимир Уручев, студенти.

***
Горна Оряховица.
От 17.00 часа в Храм „ Св. Иван Рилски " в кв. „ Калтинец " ще се състои празничен концерт„ Ой Коледо, мой Коледо " на Женска фолклорна групировка „ Калатина ".

***
Добрич.
От 18.00 часа в Народно читалище „ Йордан Йовков - 1870 година " ще се състои Коледен концерт на Хор „ Добрич " с диригент Димитър Вангелов.

***
Карлово.
От 11.00 часа пред Паметника на починалите в битката против международния тероризъм в региона на 61-ва Стрямска механизирана бригада в град Карлово заместник-министърът на защитата Анатолий Величков и началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев ще вземат участие в панихидата в памет на българските военнослужещи, починали в интервенцията на Коалиционните сили за стабилизиране и възобновяване на Ирак.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Кюстендил публичният медиатор Васил Иванов за Община Кюстендил провежда работна среща по проблемите с безстопанствените животни.

***
Кюстендил.
От 12.30 часа в регионална администрация ще бъде показан доклад за активността през актуалната година.

***
Кюстендил.
От 13.00 часа в читалище „ Братство " ще бъдат оповестени резултатите от Коледния конкурс.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в художествена изложба,,Владимир Димитров - Майстора " -Кюстендил ще бъде открита годишна галерия на кюстендилските художници.

***
Пловдив.
В 09.00 часа доброволци от БМЧК-Пловдив ще посетят децата от Клиника по детска хирургия в УМБАЛ „ Св, Георги " и ще им поднесат дарове. От 10.30 младежите ще зарадват децата и от Отделение по педиатрия в МБАЛ „ Пловдив ".

***
Пловдив.
В 10.00 часа в заседателната зала на Община Пловдив на конференция с присъединяване на заместник-кмета Георги Титюков, на която ще бъдат регистрирани резултатите от Седмицата на благотворителността.

***
Русе./Ценово.
От 10.00 часа ще се организира последното за годината съвещание на общинския съвет в Ценово.

***
Русе.
От 11.00 часа възпитаници от русенското приблизително учебно заведение с преподаване на немски език „ Фридрих Шилер " ще зарадват онкоболните в Русе с вкусни сладки и ще пеят коледни песни.

***
Сандански.
Oт 16.30 часа в Парк Хотел Пирин ще се организира първото издание на благотворителната самодейност „ Децата на Сандански ", с присъединяване на зам.-министър Александър Манолев и Световната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг.

***
Сливен.
От 12.00 часа в град Сливен пред районно управление (на МВР) - Сливен ще се организира митинг на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

***
Смолян.
От 17.30 ч в зала № 2 на Родопския трагичен спектакъл ще се организира концерт на танцов състав „ Родопчанче " към НЧ „ Балкански просветник 1871 ".

***
Смолян.
От 19.30 ч в зала № 1 на Родопския трагичен спектакъл ще се организира празничен концерт-спектакъл на танцово студио „ THE ONE ".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в западната зала на Художествена изложба Стара Загора ще бъде открита галерия на наградените участници в Балканското квадринале на живописта „ Митовете и легендите на моя народ‘ 2016 ".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа на сцената на Държавна опера-Стара Загора ще бъде показан спектакълът " Снежанка и седемте джуджета ".

***
Хасково.
От 13.00 часа в Малката зала на Областна администрация Хасково регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев ще организира заключителна за 2017 година конференция.

***
Шумен.
От 11.00 часа шефът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим ще даде къси данни за миналата година.

***
Шумен.
От 13.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция конференция ще дадат представители на новоучреденото Гражданско съдружие „ Рок общество ".

***
Шумен.
От 18.00 часа в НЧ „ Напредък " ще се състои „ Унгарска Коледа " - пресъздаване на унгарските коледни обичаи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР