*** София. От 10.00 часа в Дома на Евроша ще се

...
***
София. От 10.00 часа в Дома на Евроша ще се
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 27 юни 2022

***
София.
От 10.00 часа в Дома на Евроша ще се организира полемиката „ Европейски ограничения в отбрана на българския консуматор “.

***
София.
От 10.00 часа в заседателната зала на хотел „ Грами “ ще бъде открита конференция отдадена на пътната сигурност

***
София.
От 10.00 часа в София Хотел Балкан ще бъде открит форумът „ На идващия ден “.

***
София.
От 11.30 часа в аулата на Академията на Министерство на вътрешните работи ще се състои обществена лекция на министър Бойко Рашков

***
София.
От 14.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция проведена от БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ЗЪБОТЕХНИЦИТЕ /БАЗ/. На конференцията представителите на БАЗ ще показват на позицията си по тематиката и ще посочат методите за решение на казуса.

***
София.
От 17:30 часа в зала №1,ет.2 на Столична община, ул. " Московска " №33 ще се организира конференция по отношение на Щраус галавечер „ Нощ под звездите с Vienna Schonbrunn Orchestra “.

***
София.
От 18.00 часа в кино Влайкова ще се състои разкриване на документална галерия „ Аз ще посветя себе си на българина и българското “, осъществена от Столична библиотека, и прожекция на емблематичната телевизионна екранизация на пиесата „ Вампир “ на Антон Страшимиров.Столична библиотека и читалище „ Антон Страшимиров “ означават взаимно 150-годишнината от рождението на огромния български публицист Антон Страшимиров.

***
София.
От 18.00 часа в кино „ Одеон “ ще се организира вечер, отдадена на българското писмено кино. Тя ще включва показване на новата книга на Теодора Стоилова-Дончева и връчването на годишната премия на Института за проучване на изкуствата на Българска академия на науките „ Съживеното завещание “.

***
София.
От 20.00 часа на откритата сцена Арена София, Колодрум Сердика, „ Копаница-тропаница “, най-обичаният план на Оркестъра за национална музика на БНР с диригент Димитър Христов, излиза на открита сцена, с цел да срещне фолклорните танцови клубове с всички, които обичат българските ритми.

***
Бургас.
От 17.30 часа в Културен център „ Морско казино “, Приморски парк, Зала „ Георги Баев “ ще се
проведе събитие на тематика „ Новият метод в районното и трансграничното развиване 2021-2027 година “ - показване и разискване на принадлежности за поддръжка през програмен интервал 2021-2027 година
В събитието ще вземат присъединяване Деляна Иванова, зам.-министър на районното развиване и благоустройството и Ръководител на Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година, както и Димитър Николов, кмет на Община Бургас, представители на локалните управляващи, институции, бизнес и гражданското общество от област Бургас.

***
Бургас.
От 19.00 часа в зрителната зала на Центъра за модерно изкуство и библиотека на ул. „ Оборище ” № 49-51 един от най-четените и превеждани модерни български писатели – Георги Господинов ще показа творчеството си в Бургас

***
Варна.
От 10.00 часа в зала “Варна ”, Община Варна ще се организира конференция във връзка новото работно време на “синята зона ”

***
Варна.
От 11.00 часа в Радио „ Варна “ ще се организира конференция, отдадена на Седмицата на водното избавяне. По време на пресконфрецията ще бъдат показани настоящи данни за водноспасителната активност и акценти от програмата на събитията от Седмицата на водното избавяне.

***
Видин.
От 13.30 часа в Конферентния център на Областна администрация Видин ще бъде прожектиран късометражния учебен филм: „ Твоите най-важни права и отговорности като дете “. Той е взаимен артикул на Административен съд-Видин, Окръжен съд-Видин, Районен съд-Кула и Районен съд-Белоградчик и е по отношение на Образователна стратегия „ Съдебна власт – осведомен избор и гражданско доверие.

***
Добрич.
От 14.00 часа в Голямата заседателна зала на Община град Добрич ще бъдат наградени спечелилите от обособените спортове по учебни заведения от общинския стадий на Ученическите игри за образователната 2021/2022 година

***
Стара Загора.
От 12.00 часа, в зала 203 на Община Стара Загора ще се състои конференция на ръководителя на Общинския съвет Мария Динева. Темата е идното постоянно съвещание на съветниците.

***
Търговище.
От 17.00 ч., в зала 74 на Община Търговище ще се състои обществено разискване на годишния доклад за осъществяването на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз за 2021 година Отчетът ще бъде показан от зам.-кмета Валентин Велчев. Ще бъде подложен и въпросът за закупуване на лизинг на техника за общинските предприятия БКС и " Детско и ученическо хранене ".

***
Шумен.
От 14.00 часа, в конферентната зала на хотел Контеса „ Водоснабдяване и канализация - Шумен “ ООД провежда встъпителна конференция по план BG16M1OP002-1.016-0012-C01 „ Интегриран план за възстановяване на водния бранш на обособена територия обслужвана от ВиК Шумен “ по Програма „ Околна среда “ 2014-2020 година “, съфинансиран от Европейския съюз посредством Кохезионния фонд и национално съфинансиране от държавния бюджет на Република България.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР