*** София. От 10.00 часа министър-председателят Гълъб Донев ще участва в кръгла

...
***
София.
От 10.00 часа министър-председателят Гълъб Донев ще участва в кръгла
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 17 януари 2023 г.

***

София.

От 10.00 часа министър-председателят Гълъб Донев ще взе участие в кръгла маса на тематика " Българската енергетика - Стратегия 2023-2053 ".

***
София.
Форумът е проведен от Министерството на енергетиката и ще се състои от 10:00 часа, в Гранд хотел " Милениум " в София. По време на събитието ще бъде показан план на тактика за развиването на енергетиката.

***
София.
От 10:00 часа, Гранд хотел " Милениум ", президентът Румен Радев ще открие кръгла маса на тематика " Българската енергетика - Стратегия 2023-2053 ".

***
Костенец.
От 10:30 часа министърът на защитата ще открие събитие по възобновяване на правило се в интервала 1984 година - 1988 година снарядяване на 122 мм Отечествен фронт изстрел за 2-С1 и Д-30 по метода на шнековане на Вътрешни войски в корпуса, посредством внедряване на модерни високоефективни технологии.

***
София.
От 09:30-12:00ч. Народно заседание в зала " Изток " Демократична България ще организира Кръгла маса " Влияние на дезинформацията в изискванията на геополитически рецесии ".

***
София.
От 11.00 часа в зала " Запад " на Народното събрание ще се състои кръгла маса за опциите за привличане на вложители за оползотворяване и рационално потребление на минералните извори в България, инициирана от народния представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Росица Кирова със съдействието на Камарата на минералните води.

***
От 14:30 ч в зала " Изток " на Народното събрание Политическа партия провежда кръгла маса " Проблеми, провокации и решения в работата на персоналните лекари ".

***
Бургас.
В постройката на Областна администрация - Бургас ще се организира съвещание на Регионалния щаб за битка с острите респираторни болести и грипа за удължение или преустановяване на ограниченията, свързани с грипната зараза в региона.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще стартира премиера на комедията " Съседите от горната страна ".

***
Видин.
От 14:00 ч. в залата на Общински съвет - Видин ще се организира публично разискване на финален план за Подробен организационен проект - План за регулация и застрояване за преструктуриране на ж.к. " Васил Левски ".

***
Велико Търново.
От 11:00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на народните представители от ГЕРБ-СДС доктор Костадин Ангелов и Димитър Николов. Участие ще вземат всички кметове на общини от ГЕРБ в региона, както и регионалният ръководител Даниел Панов. Те ще разясняват настоящи политически проблем.

***
Сливен.
От 11:00 часа на площад " 17 януари " в кв. " Клуцохор " ще се състои ритуал-поклонение за 145-годишнината от Освобождението на града от османско робство.

***
Сливен.
От 15:30 часа в зала " Май " локалният парламент се събира на изключително съвещание, на което ще се разиска предложение на кмета Стефан Радев за смяна на взето решение на сесията на 17 ноември м. година То е обвързвано с отпущането на 300 хиляди лева от Общината за подкрепяне на сдруженията на притежателите за обследването за енергийна успеваемост.

***
Смолян.
От 18.00 часа в зала " Петър Стайков " на Клуба на дейците на културата - Смолян писателят Калин Терзийски ще показа една от своите най-нови книги " Мечката и други разкази ".

***
Стара Загора.
От 10.30 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ ще се състои конференция на народните представители Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова.

***
Стара Загора.
От 16.00 часа пред Съдебната палата е проведен митинг против освобождението под парична гаранция на Димитър Косев, който е упрекнат в причиняване на гибелта на 14-годишно дете от с. Бузовград, откакто кара в нетрезво положение и под въздействието на мощни медикаменти.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде открит фестивала София Менар Филм Фест 2023 с документалния филм " Жени " /Франция 2020/.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културния център ще бъде показан премиерно спектакълът " М.М.Е., кой пръв стартира " от Деян Дуковски.

***
Перник.
От 12:00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ - Перник в границите на регулярна среща Кирил Ананиев и Христина Георгиева ще обсъдят настоящи тематики.

***
Пловдив.
От 11.00 часа пред постройката на Държавно горско стопанство - Хисар Изпълнителна организация по горите и Лесозащитна станция - Пловдив провеждат теренна инспекция на наранени площи на територията на стопанството от борова процесионка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР