София. Някои от политическите партии огъват гръбнака за Северна Македония

...
София. Някои от политическите партии огъват гръбнака за Северна Македония
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов, ВМРО: Някои от политическите партии огъват гръбнака за Северна Македония и правят обещания, за които никой не ги е упълномощил да правят

София. Някои от политическите партии огъват гръбнака за Северна Македония и вършат обещания, за които никой не ги е упълномощил да вършат. Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по време на общественото сключване на декларация с апел за неотстъпление от позицията на страната ни за участието на Република Северна Македония в Европейския съюз, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" В предходното ръководство, както знаете, патриотите постановяваха една политика, която доста прецизно отстояваше българския народен интерес. Без значение кой ще пристигна на власт след 11 юли, за нас е повече от обикновено да има последователност в тази политика. За страдание следим някои от политическите обединения, които се стремят към Народното събрание и властта, да огъват гръбнака, да вършат обещания, които никой не ги е упълномощил да вършат от името на българския народ и страна, а това може да докара до едни проблеми, които ще бъдат мъчно излечими, в случай че в този момент България безкомпромисно, без условия се съгласи Северна Македония да стартира договаряния.

По думите му в интервала, в който от Северна Македония, са били длъжни да изпълнят Договора за добросъседство и са били длъжни да се съобразят с позицията на държава-членка на Европейски Съюз, не престават да водят своята нападателна антибългарска политика, да възпитават популацията с езика на омразата по отношение на България и да преследват тези, които назовават себе си българи.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР