София Диша е мултижанров фестивал за градска култура, който всяка

...
София Диша е мултижанров фестивал за градска култура, който всяка
Коментари Харесай

Три Котаж търси щастието

София Диша е мултижанров фестивал за градска просвета, който всяка година освобождава няколко централни улици и булеварди от градско придвижване, с цел да направи място за културата и срещите на хората в града. Там е и мястото за среща с български художници, актьори и дизайнери. Представяме ви Три Котаж.

Ние сме... Венци и Михаелa, двете опашки на Три Котаж. Често ни питат коя е третата котка - това е всеки, който обича и носи нашите тениски. Работим като основатели на авторски тениски - продуценти, дизайнери, фотографи, касиери, снабдители и още... сходно на филм, в който финалните надписи са дълги, само че виждаш едно и също име на всички места. В свободното си време играем, търсим благополучие и мечтаем да запазим любовта и детското в себе си.

От какъв брой време съществува Три Котаж?

Сякаш от през вчерашния ден, а като погледнем обратно, виждаме, че са минали четири години. Времето тече незабелязано, когато обичаш работата си.

Има ли пазар за продуктите ви тук, а на открито?

Не си задаваме този въпрос постоянно, тъй като знаем, че като участници в пазара имаме силата да го променяме. Даваме звук и поддържаме всички наши сътрудници и другари, тъй като дружно сътворяваме чувството, че с готовност и обич се творят красиви артикули, които хората обичат. Скоро ще излезем и на непознати пазари - желаеме да разпространяваме българските дизайнери, с които работим, тъй като геният им е без граници.

Има ли български жанр, обичаи в направата на тениски рисувани от актьори?

По традиция, хубавите неща в България се случват с доста пот и старания. Стилът ни не е непоколебим и обичаен - всеки създател показва своето виждане за света, като от време на време има българско чувство и нашата аудитория го прави оценка високо.

Какви са международните трендове?

Тениската не е просто дреха, а метод да изразиш позиция или да споделиш възприятие посредством изображението, която носиш.

Има ли актьори, с които занапред желаете да  работите - няколко имена, които ви въодушевяват?

Много са и не можем да смогнем на тяхната работливост! Нямаме самообладание да сътрудничим с Костадин Кокаланов, Калоян Тошев (MZK) и още доста други надарени актьори.

Какви са новите дела, които ТриКотаж поддържа?

Обичаме природата и поддържаме дела, които са ориентирани към опазването на най-ценните ни запаси. Следващата ни тениска с идея ще бъде още веднъж в поддръжка на дивите животни и техния хабитат.

Защо решихте да участвате на София Диша?

Ще участваме за трети път. Срещата с усмихнати и положителни хора постоянно ни зарежда с сила и предпочитание да творим и поддържаме такива начинания.

Коя е най-близката ви професионална цел?

Да зарадваме публиката си на София Диша 2016.
 
Щандът на Три Котаж ще откриете по време на София Диша, на 14 август, на ул. „ Московска “ в Базарната зона, от 16:00 до 22:00 ч.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР