София. 44-тия мандат на Народното събрание ще се запомни с

...
София. 44-тия мандат на Народното събрание ще се запомни с
Коментари Харесай

Борис Ячев: В НФСБ ще запомним 44-тия мандат на Народното събрание с многото законодателни промени и водени битки

София. 44-тия мандат на Народното събрание ще се запомни с многото законодателни промени и водени борби. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ лидерът на листата за 17 МИР - Пловдив област на „ Патриотична коалиция ВОЛЯ-НФСБ “ под номер 24 в интегралната бюлетина Борис Ячев.

„ Ще го запомня с борбите, които сме водили, дружно в Валери Симеонов и депутати от НФСБ, по закона за шума и обезпечаване на мира по българските курорти. По закона за хазарта. Тази борба, която предприехме против един от най-влиятелните и злокобни фигури в актуалната българска история – Васил Божков. Битка, в която за жалост бяхме сами и изоставени от съдружните си сътрудници. Тази борба постави завършек на порочния кръг, наименуван хазарт. Ще го запомня с борбата, която водехме за спасяването на дребни, само че значими сектори и търговци като дребните търговци на горива, българската домашна ракия и други Ще запомня този парламент като парламент, в който сме водили доста борби, за жалост постоянно сами, имам поради деветимата депутати от НФСБ, само че това ни сплоти и ни направи по-единни. С поддръжката на други народни представители и сътрудниците от ВОЛЯ успяхме да осъществяваме огромна част от програмата си “, сподели той.

Борис Ячев сподели още, че това, което е сближило НФСБ с партия ВОЛЯ е това, което ги разделило с Вътрешна македонска революционна организация: битката против монопола и тази за отбрана на междинния и малък бизнес, както и борбата за премахване на Движение за права и свободи от властта не са се харесали на избрани кръгове в политиката, публичния и стопански живот. Според него това е довело до решението на Вътрешна македонска революционна организация да се яви независимо на изборите. Във партия ВОЛЯ НФСБ намира по-млади, по-динамични и по-решителни сътрудници, сподели още Ячев.

Цоня СЪБЧЕВА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР