Софи Маринова ще вземе колата на сина си Лоренцо, ако

...
Софи Маринова ще вземе колата на сина си Лоренцо, ако
Коментари Харесай

КРАЙ НА ГОНКИТЕ: Софи Маринова взима колата на Лоренцо

Софи Маринова ще вземе колата на сина си Лоренцо, в случай че разбере, че продължава да кара с гневна скорост. Наследникът на ромската перла се похвали по какъв начин фучи на Околовръстното шосе в София. показа клипа в обществената мрежа. От него ясно се вижда, че младият артист кара с близо 230 км/ч при ограничаване от 80.

" Скарах му се, естествено. Направих му забележка. Една майка би трябвало да поучава децата си. не може да прави по този начин. Всеки е човек и може да сгреши. Прощавам му. Ако още един път науча, че кара толкоз бързо, ще му взема колата ", изясни Софи пред столичен всекидневник.
свързани новини13975на 05.11.2021
Маринова разкрива, че действието на сина й е било несъзнателно. Това й бил споделил Лоренцо.

" Предупредих го да внимава. Не е редно да кара с толкоз висока скорост. По думите му това се случва за пръв път ", споделя още Софи.

В момента е на крилете на любовта. От няколко месеца той има сериозна връзка с госпожица на име Катерина. Двамата даже бяха заведени на Малдивите от Маринова.

" Лоренцо си има другарка. Мога да кажа, че е чудесна, доста е сладка. Аз ги нося на ръце. Както погалвам Лоренцо, по този начин погалвам и нея. Аз съм доста любвеобилна, обаче и те доста ми дават обич ", споделя Софка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР