Собствениците на Skoda вече могат да създадат цифров сертификат за

...
Собствениците на Skoda вече могат да създадат цифров сертификат за
Коментари Харесай

Skoda с цифров сертификат за продажба на употребяван автомобил

Собствениците на Skoda към този момент могат да основат дигитален документ за своя автомобил с тествани детайлности за положението и сервизната история в границите на гаранционния интервал единствено с няколко кликвания. Услугата е налична за всички европейски коли Skoda, за които се предлага Skoda Connect.

При продажба на автомобил Skoda цифровият документ за транспортно средство усилва прозрачността за всички страни и по този метод усилва цената при препродажба. Документът включва идентификационния номер на автомобила и техническите спецификации, както и обзор на общоприетото и в допълнение съоръжение. Има също по този начин информация за настоящия пробег, всички предплатени услуги и снадки на гаранцията и цялостна сервизна история. Това включва както постоянна поддръжка, по този начин и всевъзможни гаранционни поправки.

Информация за следгаранционно обслужване и ремонт ще бъде включена в цифровия документ на по-късна дата. Собствениците на транспортни средства могат да основат и изтеглят своя документ като PDF посредством портала Skoda Connect. Всичко, което би трябвало да се направи, е да влезете, да кликнете върху „ Цифров документ “ и да изтеглите PDF файла.

След това може да се препраща или споделя с други хора, в случай че е належащо. Сертификатът може да бъде пресъздаден и наличен толкоз постоянно, колкото е належащо.

Цифровият документ дава с един взор всички значими детайлности, които интересуват купувача при закупуване на транспортно средство. Пробегът се актуализира непрестанно - даже след гаранционния интервал. При далечен достъп до автомобила, задействан посредством Skoda Connect, системата записва пробега ежеседмично. Използвайки цифровите услуги Skoda Connect, потребителят може да следи всички значими данни за автомобила когато и да е комфортно и на своя смарт телефон.

Услугата предлага и други потребни функционалности. Например, лидерът може да ревизира дали вратите са заключени, да синхронизира непокътнатата си персонализация в голям брой транспортни средства, да се свърже с пътна помощ или да насрочи срещи за обслужване. Всички съответни данни за придвижване и клиенти се съхраняват в сходство със строгите условия на GDPR на Европейски Съюз.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР