Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отписа, поне на думи, титлата

...
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отписа, поне на думи, титлата
Коментари Харесай

Ганчев: Титлата в България е капарирана!

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отписа, най-малко на думи, купата за тази и идната година. Бизнесменът твърди, че през идващия сезон ще има жестока борба за второто място, тъй като той не “хващал” съдии и неговият тим играел почтено.

Относно провалянето от Лудогорец Ганчев косвено упрекна рефера Станислав Тодоров. Както е известно, съдията изгони Жеферсон с втори жълт картон за боричкане на Дяков при спряна игра.

“Отборът ни е прелестен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, тъй като купата е в оня град. Поздравяваме ги! Ще им пратим непретенциозен подарък - една шлифловалка, да я поразрежат и пратят и на Станислав Тодоров, и на футболния съюз. Защото доста хора са работили по тоя метод. Догодина борбата също ще е жестока за второто място.

Не мисля, че ще има смяна на 5 май, тъй като има доста подизпълнители, доста нещо.

Смятам по този начин, тъй като тези, които играят обикновено, ще се борят за второто място. Първото е капарирано”, разяснява Ганчев бъдещите си проекти с ЦСКА-София.

Ганчев бе помолен да разяснява думите на Борислав Михайлов, че футболни президенти заплашват съдии.

“Има там един Караманджуков ли е, какъв е, него питайте. Той се разкарва по тимовете, по съдиите. Аз с такива работи не се занимавам и никой от ЦСКА не се занимава с такива работи. Предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички да ги вършат на простаци, дано си обикаля ".

“Не знам кой ще вземе Купата. Ще забележим. Ще си поиграйкаме с Левски ", съобщи босът на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР