Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров коментира тежката обстановка в

...
Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров коментира тежката обстановка в
Коментари Харесай

Собственикът на Септември София: Във футболния съюз не действат, а бездействат!

Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров разяснява тежката конюнктура в българския футбол, обвързвана с ковид.

Бизнесменът е безапелационен, че би трябвало да се вършат повече PCR проби и упрекна БФС.

„ Във футболния съюз не работят, а бездействат! Как е допустимо да се вършат проби на тимовете един път в месеца? Трябва това да се случва преди всеки кръг от шампионата – т.е. четири пъти на 30 дни. Така е на всички места в белите страни. Разходите би трябвало да бъдат поети от БФС. Една груба сметка демонстрира, че става въпрос за към 300-400 хиляди лв. на сезон за двете ни професионални лиги “, съобщи Чандъров пред " Блиц ".

После се питаме за какво националният тим, който е разследване на бездействието на БФС, е слаб. Ами играчите са с нарушен темп. Заради болестта има голямо текучество на футболисти и в младежкия, и в представителния отбор на България.

Всичко това рефлектира и върху клубния ни футбол, където треньорите се чудят какви играчи да употребяват в мачовете поради покачвания брой позитивни резултати от проучванията.

Това с проби един път в месеца е покруса. Или по-скоро трагикомедия. Не вървят оправданията, че нямали пари. Нямали пари ли? Една друга сметка демонстрира, че единствено от санкции в касата на БФС за един сезон влизат 800-900 хиляди лв. на година. Ами ето от кое място ще се отделят пари за проби. Но във футболния съюз очевидно мислят по различен метод. Смея да настоявам обаче, че въобще не са прави “, приключи Чандъров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР