Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев постави висока оценка на развитието

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев постави висока оценка на развитието
Коментари Харесай

Домусчиев оцени високо развитието на школата на "Лудогорец"

Собственикът на " Лудогорец " Кирил Домусчиев сложи висока оценка на развиването на школата на клуба. Според него младите футболисти израстват, а с игрите си притеглят аудитория и ангажират прочувствено хората в целия район.

" Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, когато виждам по какъв начин нашите деца от школата прохождат в професионалния футбол. Вече каляват волята и характера си във Втора лига. Щастлив съм да проследявам изявите на подрастващите, защото това са чеда на " Лудогорец ", написа Домусчиев във " Facebook " след равенството 2:2 сред втория тим на отбора и " Локомотив " (Горна Оряховица).

Съставът има две победи от седемте си мача дотук във Втора лига, като е девети с осем точки.

" Стотици въодушевени малчугани, които всички в нашия клуб обичат и ценят. Приятно е да виждаш по какъв начин тези младежи последователно се трансформират в кадърни и виновни мъже. Всяко едно дете, колкото и да е надарено, има потребност от помощ и грижи. Затова ще продължавамe да осигурявамe всички нужни условия за развиването на юношите ", продължи Домусчиев.



В началото на април клубът откри нови терени в комплекса " Гнездо на орли ". Тогава притежателят на клуба сподели, че в базата са вложени към 25 млн. лв..

Първият тим на първенците обаче е съвсем изцяло построен от чужденци, като рядко играят повече от двама българи. Наскоро отборът притегли десетия си бразилец.

" Приятно усещане ми прави, че с налагането на нашите момчета ползата и посещаемостта на мачовете на втория тим се увеличи. Целият район стана още по-ангажиран и прочувствено обвързван с " Лудогорец ". Благодаря на всички почитатели на " Лудогорец ", добави Домусчиев.

Въпросът с посещаемостта на мачовете става все по-голям за първенците, защото този сезон те ще играят домакинските си мачове от групите на Лига Европа в Разград.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР