Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски се закани смърфовете

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски се закани смърфовете
Коментари Харесай

Крушарски: Това е само началото! Ще вземем цялото първенство!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски се закани " смърфовете " да вземат цялото състезание. Силните му думи пристигнаха след извоюваната Суперкупа на България против Лудогорец.

" Имах предусещане, че ще спечелим Суперкупата. Всичко е вътрешното възприятие. Никога не ме е излъгало. Бях спокоен още нощес, когато дойдохме. Ние имаме 24 играчи, които са взаимозаменяеми. Моята фантазия беше да вземем орден от шампионата, само че ни изядоха фантазиите. Ние ще вземем цялото състезание, тъй като тимовете, които са със остарели лаври новите ще ги изместят.
 Локо (Пд) надигра Лудогорец и заслужи втора в историята си Суперкупа на България!
Локо (Пд) надигра Лудогорец и заслужи втора в историята си Суперкупа на България!

Димитър Илиев се трансформира в големя воин за " смърфовете "

Това е самото начало. Лудогорец е в пъти над нашата стойност и по заплати, и по всичко. Те имат по-големи упоритости. Нашите упоритости са да минем три кръга в Европа и да скочим на всички, а каквото сабя покаже.

Взимаме идната Купа на България и се отхвърлям. Някой различен би трябвало да поработи вместо мен. Аз ще се пенсионирам. Аз няма да се откажа от Локомотив, само че ще спра да работя. Вече съм на тези години. Дано да доживея да видя да стартираме да вършим подготвителната база. Теренът и стадионът ще го върша аз. Всички пари, които са дадени за стадиона ще отидат за стадиона. Един лев няма да отиде облага за моята компания. Мисля, че всичко ще стане. Аз съм човек реалист и мога да направя и това, което би трябвало да направя. Мисля, че ми се поставя ", сподели още Крушарски.
 Гонзо: Спечелихме справедливо!
Гонзо: Спечелихме справедливо!

" Трудът на футболистите бе заплатен с гола на Митко Илиев "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР