Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се изказа доста остро

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се изказа доста остро
Коментари Харесай

Крушарски: По-добре националите да си отидат вкъщи и да легнат при гаджетата

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се изрече много остро и цветущо за следващата загубата на националния тим - този път от Уелс с 0:1.

" Просто нямам думи. Вие сте по-отдавна във футбола и би трябвало да виждате нещата по-добре. Критиката би трябвало да е градивна. Не би трябвало да мелим като ярмомелка. Тези момчета нямат воля за игра. По-добре да си отидат у дома, да легнат при гаджетата и да не се занимават с нелепости ", изригна Крушарски.

" Едно момче желае да става Футболист на годината. За да станеш Футболист на годината, би трябвало да си скъсаш задника от работа, а не да гледаш мачовете от близко. Аз три мача го гледах, той си гледаше мача от близко. Играл в Шампионска лига - Боже мой. Така, в случай че играеш и там ще гледаш мача, но не от близко, а малко по-отстрани ", съобщи притежателят на Локомотив по адрес на Божидар Краев.

" Имаме си и ние притежателите малко виновност. Това, което ще направя в Локомотив е да стегна още малко дисциплината и би трябвало да излиза от школата нещо. Без школа нищо не става. За 20 години не е излязло нищо изпод. Нямам думи, тъжно ми е, жално ми е за какво си харчим парите за нелепости ", сподели още босът на " черно-белите ".

" Трябва да стартираме от главата. Да си помислим кой може да ръководи и кой не може. Ако мислим единствено да си чешем яйцата, няма смисъл да се занимаваме, да ударим чертата и 5 години да няма футбол. След това, в случай че тръгне, да тръгне ", приключи Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР