Собственикът на катамарана, който се сблъска с шлеп в река

...
Собственикът на катамарана, който се сблъска с шлеп в река
Коментари Харесай

Капитанът на катастрофиралия катамаран в Русия е бил пиян

Собственикът на катамарана, който се сблъска с шлеп в река Волга, е бил пийнал. Това оповестиха от Следствения комитет на Русия, представени от съветските медии.

" По предварителни данни, точно дейностите на притежателя на пътническото водно транспортно средство, който също по този начин го е управлявал, са довели до нещастието ", прибавиха съветските следователи.

" У капитана на плавателния съд беше открит алкохол в кръвта в централизация от 2,17 промила, което подхожда на междинна степен на алкохолно замайване - от 2,5 стартира мощна степен на алкохолно замайване ", прецизират още съветските управляващи.

От Следствения комитет означават също по този начин, че притежателят на катамарана изцяло е пренебрегнал светлините и звукови сигнали, които е подавал екипажът на шлепа.

По-рано от пресслужбата на Ространснадзор оповестиха, че потъналият катамаран не е имал позволение за транспорт на пасажери, а на борда не е имало избавителни жилетки.

Снощи покрай град Волгоград, на километър от бреговата линия се сблъскаха катамаран и шлеп. На борда на 12-местния катамаран са се намирали 16 души, всички съветски жители. При конфликта хората са изпаднали зад борда, като 11 от тях са починали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР