Победителите от Един за друг“ Михаела и Венци обсипаха Гала

...
Победителите от Един за друг“ Михаела и Венци обсипаха Гала
Коментари Харесай

Победителите от „Един за друг“ подариха на Гала златен винкел

Победителите от „ Един за различен “ Михаела и Венци обсипаха Гала с дарове. Първо Михаела й даде питка, която тя персонално е омесила, само че подаръкът на Венци изуми водещата.

„ Един златен винкел срещу уроки и неканени посетители “, сподели Венци, който извади винкела от сакото си. „ Аз срещу кофти панелисти ще го държа, с цел да имат едно на разум. Струват ти се симпатяги, само че е по този начин, когато не си с тях съвсем всеки ден “, пошегува се Гала, след което сплаши Дарин Ангелов, че особено ще бъде пребит с него.

В предаването „ На кафе “ по Нова тв пернишката двойка споделиха детайлности към присъединяване им в любовното риалити, като Венци се е опитал да ги саботира от началото.

„ Като Михаела ни записа, в самото начало се пробвах да ни бойкотирам, като давам къси отговори на въпросите, само че вътрешно бях сигурен, че ще ни изберат “, призна Венци. „ Ние като разбрахме, че са ни приели, на Венци му стана неприятно, подвигна кръвно и пита дали е късно да се откажем “, добави Михаела, като половинката й се е тормозил основно от това да го дават по малкия екран. Пернишката двойка са изживели финала на „ Един за различен “ още веднъж, като са го гледали с техни близки и до последно са крили от всички, че са спечелили.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР