Собственикът на 35% от контролния пакет акции на Левски –

...
Собственикът на 35% от контролния пакет акции на Левски –
Коментари Харесай

Тити: Футболистите можеха да нанесат щети на Левски

Собственикът на 35% от контролния пакет акции на Левски – Константин Папазов, има вяра, че тимът може да реализира краен триумф против Локомотив Пловдив за Купата на България. Пред Gong.bg старши треньорът на Левски-Лукойл акцентира, че футболистите на „ сините” се нуждаят от състезателен късмет, с цел да се случи успех на „ Герена” във вторник вечерта.

Папазов също по този начин акцентира, че играчите са посочили признаци на доста висок морал, откакто не са нанесли финансови „ щети” по клуба, въпреки обстановката в хода на сезона да им е разрешавала не веднъж това нещо да стане. Тити призна, че се надява с изключение на с този морал, футболистите да имат и шанс, с цел да може почитателите да асоциират този сезон с изключение на със спасението на клуба, то и с някакъв успех на терена.

„ При всички случай моите упования за мача с Локомотив Пловдив са свързани с користолюбие и няма да са упования, а предпочитание. Хората, които направиха толкоз доста за Левски – почитателите, заслужават спортният късмет да е на страната на тима и имам вяра, че футболистите ще създадат всичко по опциите си да спечелят”, стартира Тити пред Gong.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР