Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел ...

Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел

Арестуваха кръчмар и приятеля му, заснели клип с пияна и гола кандидат-кметица

Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов другар са арестувани през днешния ден за разпространяване на клип с порнографско наличие в обществената мрежа. Клипът е абсурден и съдържа гнусни фрагменти с кандидат-кметица от Българска социалистическа партия , която пияна се съблякла чисто гола и танцувала в селското заведение, заяви Struma. com.

За малко клипът се въртял по формациите в региона , само че била сезирана полицията и създателите са арестувани . Видеото е свалено от мрежата, защото има фрагменти , които са отвратителни, споделят хора, които са го видели. Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, съзира се по какъв начин се съблича и не са спестени и най-малките детайлности от голото и тяло.

Главната героиня в него е прочута на съселяните си, цялостен Петрич и областта. Унизителното отношение към нея е тежко закононарушение , отделно , че нравът и е добре прочут на всички. Тя бе претендент за кмет на селото от Българска социалистическа партия на предишните избори и излезе в схватка против вечния си зложелател кмета на селото Александър Треновски, с който воюва от години. Имаме напрегната подбуда да не съобщаваме името на голата дама ,но на следващия ден ще разобличим създателите на гнусното видео!


Източник: fakti.bg