Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел

...
Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел
Коментари Харесай

Арестуваха кръчмар и приятеля му, заснели клип с пияна и гола кандидат-кметица

Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов другар са арестувани през днешния ден за разпространяване на клип с порнографско наличие в обществената мрежа. Клипът е абсурден и съдържа гнусни фрагменти с кандидат-кметица от Българска социалистическа партия, която пияна се съблякла чисто гола и танцувала в селското заведение, заяви Struma. com.

За малко клипът се въртял по групите в региона, само че била сезирана полицията и създателите са арестувани. Видеото е свалено от мрежата, защото има фрагменти, които са отвратителни, споделят хора, които са го видели. Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се по какъв начин се съблича и не са спестени и най-малките детайлности от голото и тяло.

Главната героиня в него е известна на съселяните си, цялостен Петрич и региона. Унизителното отношение към нея е тежко закононарушение, без значение, че нравът и е добре прочут на всички. Тя бе претендент за кмет на селото от Българска социалистическа партия на предишните избори и излезе в борба против безконечния си зложелател кмета на селото Александър Треновски, с който води война от години. Имаме сериозна причина да не оповестяваме името на голата жена,но на следващия ден ще разобличим създателите на гнусното видео!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР