Сняг и жега ще се редуват през капризния женски месец

...
Сняг и жега ще се редуват през капризния женски месец
Коментари Харесай

Сняг и жега се редуват през март

Сняг и горещина ще се редуват през капризния женски месец март. Още вторник следобяд ще завали дъжд в западните региони, който вечерта ще премине в сняг. „ След това нощта против сряда, сряда, вечерта против четвъртък преваляванията ще продължат като в доста региони ще преминат в сняг, с изключение – Югоизточна България и Черноморието, сподели за организация „ Фокус ”  синоптикът Марияна Попова от Национален институт по метеорология и хидрология.

След това към края на седмицата вероятността за превалявания е дребна. Ще стартира бързо стопляне. Доста изменчиво, мартенско време “, добави Попова. Тя заяви, че в планините също от вторник до четвъртък ще има много превалявания. „ В сряда и четвъртък ще има и вятър. През идващите дни ще бъде по-спокойно “, добави Попова.

Синоптикът съобщи, че астрономическата пролет тази година настава на 20-ти март в 11.37 часа. „ Не бих споделила, че към този момент ще има трайно стопляне. Ще се редуват топли и по-студени интервали. До края на март времето ще бъде изменчиво “, разяснява тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР