Снимки: Туитър39-годишната Рут Брин от Манчестър, Великобритания, имаше малко повече

...
Снимки: Туитър39-годишната Рут Брин от Манчестър, Великобритания, имаше малко повече
Коментари Харесай

Акушерка спечели 1 млн. от лотарията, но няма да повярвате какво направи

Снимки: Туитър

39-годишната Рут Брин от Манчестър, Англия, имаше малко повече шанс от останалите хора. Тя завоюва благосъстояние от лотарията, само че историята й не свърши, написа „ Сън ”.

След като получи мечтаният билет на домашния стадион на обичания си тим, Рут се върна в болница Уигън, където работи като акушерка. 

Тя изясни решението си просто: 1 милион паунда е голяма сума, само че не е задоволителна да се пенсионираш рано на 35 години.



Благодарение на облагата, Рут съумя да заплати за частното учебно образование на щерка си, затвори ипотеката на родителите си и си разрешава повече свободно време, написа Life.ru. 

„ Няма нищо по-прекрасно в света, в сравнение с да чувствате, че не сте финансово подвластни от никого. Разбирам, че тези пари ще разрешат на мен и на щерка ми да живеем в мир, само че даже и те не могат да ни купят благополучие. ”, споделя Рут.


Смеейки се, дамата призна, че към момента купува билети за
лотарията, надявайки се да получи джакпота. В края на краищата, 1 милион паунда не са безконечни, изключително откакто Рут не е срамежлива да помогне финансово на тези, които се нуждаят от нея. 

Превод: „ Петел ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР