Снимката, на която холивдуската двойка похапва бургери след церемонията по

...
Снимката, на която холивдуската двойка похапва бургери след церемонията по
Коментари Харесай

Руни Мара и Хоакин Финикс: Красавицата и звярът

Снимката, на която холивдуската двойка похапва бургери след церемонията по връчването на премиите " Оскар ", на която се вижда и повърхностно поставената до тях статуетка, извоювана от Финикс за най-хубав артист, се трансформира в една от най-споделяните в обществените мрежи. Руни и Хоакин безспорно бяха и измежду най-красивите двойки на аления килим, само че ни демонстрираха, че даже и след една сходна звездна и блестяща вечер, човек от време на време се нуждае тъкмо от това - един бургер и някой, с който да го показа. С обич, несъмнено. А ето по какъв начин стартира тяхната... 

Фината и изящна Руни Мара  си я припомням в ролята на Терез, свенливото младо момиче, което се влюбва в Каръл (изиграна от превъзходната Кейт Бланшет в едноименния филм). Повярвах й на всичко – и на невинността, и на несигурността, и на любовта. И като че ли не можех да си я показва в нечии мощни мъжки ръце. Особено на леко грубоватия, само че привлекателен, който гледах за финален път в „ Почти естествен “ на Уди Алън. Такъв беше и там – отегчителен, само че безмилостно обаятелен .

Та кой би устоял на този „ звяр “, още по-малко едно нежно момиче с порцеланова кожа, което има потребност от тази мощна мъжка ръка, в която да приюти своята. Точно по този начин – елегантно и единствено с едно допиране, двамата потвърдиха връзката си пред света на филмовия фестивал в Кан през 2017 година. На формалната гала по награждаването на спечелилите Хоакин изненадващо чува името си, тъй като преди малко е разгласен за „ най-хубав артист “ за ролята си в You Were Never Really Here. Кого прегръща тогава ли? Разбира се, Руни! И си потегля с нея, с най-широката усмивка на света и най-прекрасното момиче, което държи за ръка.



Може би за никого не е изненада, че любовта им пламва на снимачната площадка. Истинско факсимиле, нали? Колкото същинска се оказва и тази изненадваща за мнозина обич. А те нито са единствените, нито ще бъдат последните, които стартират връзката си на терен. Актьорът с пуерторикански генезис и 32-годишната Мара за първи път работят дружно през 2013 година във кино лентата Her. Тогава обаче като че ли не се виждат, имат други връзки и даже не подозират, че няколко години по-късно – през 2016-а, когато се озоват един против различен – той в ролята на Исус, а тя в тази на Мария Магдалена – ще се погледнат и този взор ще премине в обич . Още тогава хора от екипа виждат по какъв начин прекарват от ден на ден време дружно отвън снимачната площадка.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР