Снимка ПрокуратураПоявиха се още подробности и снимки от акцията във

...
Снимка ПрокуратураПоявиха се още подробности и снимки от акцията във
Коментари Харесай

Гешев за спецакцията във Варна: Това е само началото!

Снимка Прокуратура

Появиха се още детайлности и фотоси от акцията във Варненско. 11 лица с две и повече висящи каузи са били арестувани при профилирана интервенция на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи против битовата престъпност в Белослав и варненското село Синдел, напомня Блиц.  

``
реклама

Там сега е и основният прокурор Иван Гешев, който в събота разгласи, че страната стартира война против битовата престъпност. " Обещах, че нещата с битовата престъпност ще се трансформират до края на годината. И тази акция тук е единствено началото ", това сподели основният прокурор Иван Гешев, който също е на пристанището във Варна.   " До кра яна годината българските жители ще живеят по-добре и по-сигурно ", даде обещание още обвинител номер едно. " ще потвърдим, че има такава страна. Тези, които се занимават с незаконна активност да спрат, тъй като и с тях ще се случи това, което се случва сега ", закани се Гешев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР