Снимка PexelsПодобриха се отношенията между Европа и Америка. Съединените щати

...
Снимка PexelsПодобриха се отношенията между Европа и Америка. Съединените щати
Коментари Харесай

САЩ и ЕС вече се разбират

Снимка Pexels

Подобриха се връзките сред Европа и Америка. Съединените щати се договориха с Европейския съюз за облекчение на комерсиалните връзки и митата. Това стана по време на първата от десетилетия насам среща на върха на общността с американската страна, написа

„ Г-н американски президент, скъпи Джо, доста се веселя да ви поздравявам в Брюксел. Завърнахте се в Брюксел, а Америка се върна на международната сцена. Това е страхотна вест. Това е чудесна вест за нашите съдружници. Това е и чудесна вест за света! ”, сподели Шарл Мишел.

„ Мисля, че имаме чудесна опция да работим както с Европейски Съюз, по този начин и с НАТО. Много сме удовлетворени от това. Смятаме, че приемът е добър и Америка се завръща. Никога не сме напуснали изцяло, само че още веднъж удостоверяваме, че подчертаният интерес на Съединените американски щати е да имаме страхотни връзки с НАТО и Европейския съюз ”, съобщи Байдън.

„ Действително, последните четири години не бяха лесни, светът се промени фрапантно, Европа се промени, само че ние искахме да ви уверим, че сме другари и съдружници и с неспокойствие чакаме да работим дружно, тъй че добре пристигнал ”, изясни Урсула фон дер Лайен.

 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР