Снимка на линейка на столичния Център за спешна медицинска помощ

...
Снимка на линейка на столичния Център за спешна медицинска помощ
Коментари Харесай

Зелки или отпадаци превозва линейката

Снимка на кола за спешна помощ на столичния Център за незабавна здравна помощ породи стотици мнения в обществените мрежи.

Кадърът е оповестен в една от групите във Facebook, като авторката твърди, че профилираният автомобил транспортира зелки.

В реалност колата за спешна помощ транспортира чували с биологични боклуци, като специфичният знак ясно се вижда на една от фотосите, обявиха от Спешна помощ в отговор на погрешните изказвания от обществените мрежи. Говорителят Катя Сунгарска, дефинира изказванията, че коли за спешна помощ возят зелки в пандемията, като меко казано неправилни и цинични, съобщи Българска национална телевизия.

Чувалите, в които се транспортират биологичните боклуци са жълти. Те се връзват по специфичен метод, може би по тази причина са били оприличени на зелки. Тази кола за спешна помощ се употребява единствено и само за превоз на боклуци от подобен тип. Има светлинна и звукова сигнализация, с цел да може водачът да сигнализира останалите участници в придвижването, сподели още представителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР