Сватбата на Сашо Кадиев май е под въпрос Актьорът този път

...
Сватбата на Сашо Кадиев май е под въпрос
Актьорът този път
Коментари Харесай

Сашо Кадиев отлага сватбата! Този път причината не е майка му

Сватбата на Сашо Кадиев май е под въпрос

Актьорът този път би трябвало да се бори със съпротивата на най-важната жена в живота му, дъщерята Катя.

Порасналото му момиче не желало татко й да минава под венчило с жена. Още повече че той няма брак с майка му, моделката Таня Тончева.

Привидно дребната приемала Ивелина Чоева, само че откакто схванала за женитба и обвързване, незабавно настръхнала и се настроила против бъдещата младоженка.

Катето Евро също не била „ ок “ нейния Сашко да се врича във честност на друга жена. Звездата към момента таяла вяра, че синът й ще се събере с майката на единствената й, към този момент, внучка и някак сърце не й давало да одобри новата снаха.

Въпреки че видимо се правела, че е съгласна, само че паниките и прочувствените промени в сърцето на дребната й внучка я хвърлили в потрес. Тя помолила сина си да отсрочи за известно време сватбата с Ивелина, до момента в който нещата се уталожат и дребната Катя свикне с тази мисъл.

Ивелина обаче по никакъв начин не била съгласна да се отсрочва сватбата в необозримото бъдеще, като мъчно склонила Александър да мине под венчило. Той постоянно е бил срещу брака и по тази причина решението му да отсрочи венчавката я хвърлило в ступор.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР