Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът посети Варна, но едва ли

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът посети Варна, но едва ли
Коментари Харесай

Борисов посети за малко храм Св. Прокопий Варненски във Варна, посрещнаха го с викове

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът посети Варна, само че надали очакваше да го посрещнат по подобен метод. Бойко Борисов дойде още веднъж скрито във Варна след обиколката си в Исперих, Разград и Добричко. От месеци той се крие от " всенародната обич " и публицистите в морската столица и страната, а за визитите му се схваща от лайфовете във " Facebook ".

Той посети безусловно за няколко минути новия храм " Св. Прокопий Варненски ", който тази заран бе осветлен, след което побърза да си тръгне. Медиите за следващ път не бяха осведомени за визитата.

Министър-председателят бе придружаван от кмета на града Иван Портних, написа

Градоначалникът пропусна освещаването и литургията, както и церемонията по връчването на премиите от името на Варненска и Великопреславска света митрополия, като вместо това пристигна дружно с министър-председателя.

Борисов бе посрещнат от недоволни жители, скандиращи оставка. Те го приканиха да отиде и да инспектира авариралата за следващ път тръба във Варненското езеро.

В знак на признателност за изключителни заслуги към Варненска и Великопреславска епархия митрополит Йоан награди премиера с най-високия медал на епархията - " Свети апастол Андрей Първозвани ". Той получи и икона - подарък за освещаването на храма.

Финансовият министър Кирил Ананиев бе награден също. Той получи Почетния знак на Варненска и Великопреславска епархия, както и икона на Иисус Христос.

За заслуги в храмостроителствто Иван Портних бе награден с медал " Свети Прокопий Варненски ", който трябваше да получи още в 11.30 ч.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР