Снимка: Флагман.бгЦиганите, които замеряха с керемиди и камъни и раниха

...
Снимка: Флагман.бгЦиганите, които замеряха с керемиди и камъни и раниха
Коментари Харесай

Ето каква ще е съдбата на ромите, ранили полицай в Бургас

Снимка: Флагман.бг

Циганите, които замеряха с керемиди и камъни и раниха служител на реда в бургаския кв. " Горно Езерово ", са арестувани с прокурорско разпореждане за период от 72 часа. Предстои да се дефинира по кое време и каква ще бъде тяхната мярка за неотклонение.

По всяка възможност обвиняванията против тях ще бъдат за междинна телесна щета над длъжностно лице, написа Флагман.  Припомняме, че в късния следобяд през вчерашния ден мощен полицейски кордон от най-малко 15 автомобила се насочи към квартала, откакто техен сътрудник пострада, написа Блиц.

Той бе нападнат, откакто се опитал да накара ромите да понижат музиката, която тормозила жителите на " Горно Езерово ". Както към този момент съобщихме по-рано през днешния ден, раненият еднообразен е настанен в УМБАЛ-Бургас с фрактура на носа.  Страстите в квартал " Горно Езерово " през днешния ден са утихнали и няма помен от вчерашните цигански „ джумбарета ”. Полицейското наличие е засилено. По всяка възможност в околните дни съдът ще прегледа мярката на арестуваните роми. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР