Стопкадри Нова ТвПевецът Росен Янчев бе вторият домакин за седмицата

...
Стопкадри Нова ТвПевецът Росен Янчев бе вторият домакин за седмицата
Коментари Харесай

Мис България се разчувства и пропи ракия

Стопкадри Нова Тв

Певецът Росен Янчев бе вторият хазаин за седмицата в „ Черешката на тортата “.

Преди обаче да стартира да готви, Росен се върна към най-тежкия интервал в своя живот, който обаче е съумял да го промени като човек.  



Прз 2021 година тежах 211 кг и най-вече килограми качих след загуба на моя татко, призна той в кулинарното риалити.

В моето всекидневие се появиха битови спънки, примерно не мога да си вържа обувките или някакви напълно обикновени неща, като не мога да изляза на разходка, добави той.

Дойде един миг обаче, в който си зададох въпроса какво желая и се подложих на една много сериозна намеса, която промени моя живот, добави по Нова Тв Росен.



Но това са неща от живота, през които всеки един минава, и аз имам вяра, че на мен тези неща ми бяха изпратени, с цел да стартира да оказвам помощ на хората, съобщи още Янчев.

Впоследствие той зарадва своите посетители с интернационално меню, в което се преплитаха българо-грузински въздействия, което бе обяснимо, поради неговите грузински корени.

Росен явно се оправи в кухнята, щом вкусното „ Чанахи “ бе утвърдено даже от Мис България 2022 Александра Кръстева, която малко преди този момент сподели, че не обича гювеч поради подправките.



Хубавицата дружно с Таня Боева, Рая Пеева и Кирил Недков хареса и медената торта по домашна рецепта на майката на Росен, само че несъмнено Черешката на тортата беше грузинскаа ракия чача, за която артистът сподели, че е пропътувала 5000 километра.

Александра посочи, че по принцип не пие ракия, само че с цел да не обиди Росен, го направи и резултатът бе изумителен.

Усетих едно стопляне, призна Александра, която удари питието на екс с другите по молба на Росен.



За положителното наастроение на компанията пък в допълнение се погрижиха Росен и Таня, които изпяха в дует „ Йовано, Йованке “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР