Снимка Флагман30-годишният Александър Стоянов от Силистра е в много тежко

...
Снимка Флагман30-годишният Александър Стоянов от Силистра е в много тежко
Коментари Харесай

30-годишният Александър е тежко раненият след кървавата нощ в жк Славейков

Снимка " Флагман "

30-годишният Александър Стоянов от Силистра е в доста тежко положение с огнестрелна рана в главата след снощния екшън в жк " Славейков ", научи Флагман.бг. 

Малко преди съдбовния изстрел, младият мъж чествал рожден ден дружно със своята другарка и друга компания. Около 21.30 ч. Александър декларирал, че излиза за малко на открито. След като се забавил приятелите му почнали да го търсят, като го разкрили в безпомощно положение в подземния паркинг на кооперацията.

При осъществения оглед на местопроизшествието е открит и конфискуван военен револвер с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи, тиня. 22. В жилището на Александър, ситуирано в бл. 161 в жк „ Славейков ” е намерено предсмъртно писмо.

Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана постройката и подземния паркинг. Първоначално събраните обстоятелства демонстрират, че най-вероятно се касае за самопрострелване, само че са назначени голям брой експертизи за определяне на елементи по случая.

Пострадалият 30-годишен мъж е откаран в „ Шокова зала ” на УМБАЛ – Бургас, а оттова е настанен за лекуване в поделение „ Реанимация ” с огнестрелна рана в региона на слепоочието, с заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР