Снимка: Chernomorepfc.bgНастоящият лидер в класирането при голмайсторите в родния елит

...
Снимка: Chernomorepfc.bgНастоящият лидер в класирането при голмайсторите в родния елит
Коментари Харесай

Мат Курьор: Гоним победа срещу Левски в София, имаме сили за Топ 6

Снимка: Chernomorepfc.bg

Настоящият водач в класирането при голмайсторите в родния хайлайф Матиас Курьор е безапелационен, че Черно море има силите да победи Левски в София. Двата отбора играят на следващия ден в дуел от Х-ия кръг.

" Да играеш против Левски постоянно е мъчно. Още повече, че мачът е на „ Герена ”. Но мисля, че можем да ги победим. Никой не излиза в даден мач, с цел да загуби. Най-опасният състезател на Левски е Боби Цонев. Изключително надарен е, само че е контузен. Струва ми се, че Райнов също е добър състезател. Срещу тях имам три попадения до в този момент ", сподели Матиас пред Dnews.bg.

" Ако се огледа чисто статистически, за момента този сезон се обрисува като необикновен. В първите мачове обаче не бях доста задоволен от играта си. Истината е, че от мач на мач се усещам все по-добър. Защо отбелязвам толкоз постоянно?  Опитът, който съм натрупал през годините ми оказва помощ доста да усетя момента по кое време да нанеса точния удар, да се разпространявам на точното място. От друга страна съм заобиколен от доста надарени играчи, които ми дават превъзходни пасове. Предполагам, че най-вече асистенции съм получил от Васил Панайотов. След всеки гол, който и да ми асистира, отивам при него и му благодаря. Той ми асистира, Иса също, както Илиан Илиев и Родриго. Но не зная сигурно кой най-вече ми асистира. Имаме доста първокласен тим. Имаме сили да се преборим за първата шестица, даже за освен това. За задачата би трябвало да сме доста съсредоточени и с пределна мотивация. Ще ни би трябвало и мъничко шанс от време на време ", сподели още той.

Запитан дали има шанс да приключи кариерата си във Варна, Курьор отговори: " Ще забележим. Но да, допустимо е. Никой не знае какво тъкмо ще се случи в бъдеще. Това не зависи единствено от мен. Има президент, треньор, много други фактори, които са определящи. Но такава опция съществува ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР