Снимка БулфотоВсички полети от и до Обединеното кралство и Северна

...
Снимка БулфотоВсички полети от и до Обединеното кралство и Северна
Коментари Харесай

Въздухоплавателната администрация забрани всички полети от и до Великобритания

Снимка Булфото

Всички полети от и до Обединеното кралство и Северна Ирландия, осъществявани от летища в България, са неразрешени от през днешния ден. Това стана със заповед, издадена от шефа на Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация " Станимир Лешев. Разпоредено е и авансово осъществяване на заповедта, която няма да важи само за транспорт на товари, поща, държавни и филантропични полети, за оказване на незабавна здравна помощ или кацания по механически аргументи, написа dnevnik.bg .

Пълният текст на заповедта - тук.

След като заповедта стана факт до края на днешния ден или най-късно на следващия ден нискобюджетният авиопревозвач " Уиз Ер " (Wizz Air) също ще разгласи, че анулира авансово оповестените си полети сред България и летища в Обединеното кралство и Северна Ирландия. Информацията е към момента неофициална, защото за оформянето на окончателното решение е належащо техническо време, прецизираха за " Дневник " от пресслужбата на компанията.

" Уиз Ер " планираше да възвърне от през днешния ден полетите си по маршрута Варна - Лондон три пъти седмично. След като сутринта от националния действен щаб оповестиха, че те няма да бъдат разрешени, от компанията оповестиха, че са отменили единствено плануваните за през днешния ден полети сред Варна и Лондон.

От пресслужбата на компанията " Фрапорт туин старс еърпорт мениджмънт ", която е концесионер на двете морски летища във Варна и Бургас, през днешния ден предоставиха информация, съгласно която единствено за дните от 1 до 12 април броят на пасажерите, обслужени там, е намалял с 98% по отношение на същия интервал на предходната година. Единствените постоянни полети, които към момента се обслужват от летището, са тези на " България ер " сред Варна и София, само че и техният график бил променлив поради фрапантно намалелия брой пасажери. По информация на " Дневник " през днешния ден самолетът на компанията е изхвърчал за София единствено с трима пасажери.

В момента " Фрапорт туин старс еърпорт мениджмънт " изготвя и разбор на финансовите си загуби, претърпени от анулация на полети след въвеждането на изключително състояние, в страната.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР