снимка: БулфотоВремето се обръща още в следващите часове. Температурите рязко

...
снимка: БулфотоВремето се обръща още в следващите часове. Температурите рязко
Коментари Харесай

В следващите часове: Дъждът преминава в сняг

снимка: Булфото

Времето се обръща още в идващите часове. Температурите внезапно падат. Ето подробна прогноза:

Още от на следващия ден дъждът, който се чака в Северна и Северозападна България ще премине в сняг. За това от организация „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания и да съблюдават въведените ограничавания, пътната сигнализация и да не употребяват спешните ленти по автомагистралните сектори за по-бързо напредване, съобщи БНР.  В неделя (27 декември) се чака в цяла западна България да вали мощен сняг.  Областните пътни ръководства наблюдават метеорологичните прогнози по региони и ще подхващат обработка на настилките.

Всички машини на пътноподдържащите компании са в цялостна готовност за снегопочистване на републиканските пътища. По опорните пунктове има инертни материали - сол, пясък, калциев двухлорид. За повишение сигурността на придвижване, в случай че метеорологичните условия го изискват, е допустимо затваряне на избрани сектори за култивиране на настилките с химически субстанции и инертни материали.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР