Не знам какво става този сезон, но такива сложни, опасни

...
Не знам какво става този сезон, но такива сложни, опасни
Коментари Харесай

Галена Великова от „Денсинг старс”: Не съм виждала толкова опасни поддръжки

Не знам какво става този сезон, само че такива комплицирани, рискови и добре изпълнени поддръжки не съм виждала в никой танцов формат. Това съобщи по bTV съдийката в „ Денсинг старс ” Галена Великова. Тя съобщи, че българския вид на шоуто е по-силен от австралийския и канадския. Според Великова това се дължи на мощните експерти, само че най-много на родните звезди, които вземат участие извънредно безрезервно.



В международния ден на танца тя съобщи, че с изключение на наслаждение, танците могат и да лекуват. Галена Великова има докторат по танцова терапия и описа, че тя оказва помощ и на хора с Паркинсон. „ Разбира се, танците не могат да ги излекуват, само че връщат редостта в живота им и в фамилиите им ”, разяснява специалистката, която е работила дружно с невролози и лекари в други специалности.

„ Танцът е метод да се изразиш свободно, което оказва помощ на хората с прочувствени проблеми ”, изясни Великова.



Съдийката от „ Денсинг старс ” даде скъп съвет на младите, които желаят да се занимават танца, както и на всички, които желаят реализация в областта на изкуствата. Галена Великова акцентира, че те би трябвало да се учат добре, тъй като може да се окаже, че не са толкоз положителни, че да станат експерти. Самата тя има юридическо обучение, въпреки в никакъв случай да не е работила в областта на правото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР