снимка БулфотоТестването по училищата ще става само по желание. Това

...
снимка БулфотоТестването по училищата ще става само по желание. Това
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Тестването в училищата ще е по желание

снимка Булфото

Тестването по учебните заведения ще става единствено по избор. Това е и опция родителите гратис да изследват децата си. Това разяснява просветителният министър Красимир Вълчев пред Българска национална телевизия.

„ Предоставихме опция и за гратис тествани и на учителите “, сподели още министърът, като посочи, че здравните управляващи ще създадат организацията в учебните заведения, а медицинските експерти ще вземат присъединяване.

Според него няма закъснение по отношение на предходните години във връзка с скоростта на преподаване на другите тематики.

„ Изследванията демонстрират, че доста по-бързо пада мотивацията при учене в електронна среда, в сравнение с в присъствена. Губи се и социализацията “, предупреди той.

Министър Вълчев съобщи, че в случай че се утежни обстановката със инфектираните, системата всеки един миг може да премине на образование в електронна среда.

„ Възможността за имунизиране на всеки преподавател остава отворена. Няма настроения против имунизациите, има въздържаност. Склонни са да се имунизират, само че на по-късен стадий, желаят да имат повече информация “, обобщи просветителният министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР