снимка БулфотоСлучебният премиер Стефан Янев избяга от отговора на въпроса

...
снимка БулфотоСлучебният премиер Стефан Янев избяга от отговора на въпроса
Коментари Харесай

Служебният премиер избяга от отговор на въпрос дали би участвал в правителство на БСП

снимка Булфото

Случебният министър председател Стефан Янев избяга от отговора на въпроса дали би взел участие в държавно управление на Българска социалистическа партия. Той нито удостовери, нито отхвърли концепцията. 

Първоначално социалистите бяха декларирали, че ще предложат състава на служебното държавно управление да стане постоянен, в случай че получат правото да предложат кабинет. Впоследствие водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обаче промени мнението си, като съобщи, че няма да слага авансово никакви съответни имена, като до личностите, които ще бъдат излъчени, щяло да се стигне след разговор и консенсус, съобщи news.bg.

" Нека оставим партиите да си свършат работата. Парламентарно показаните партии доста добре знаят каква е тяхната отговорност, по какъв начин се водят договаряния и по какъв начин се сформира държавно управление ", разяснява след чуването си в Народното събрание министър-председателят.

" Нека си свършат работата и когато се стигне до това, да се приказва с конкретика и с съответни персони, това да се направи ", остави отворена врата той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР