Снимка БулфотоПрофесионален убиец ликвидира вчера бизнесменът Петър Христов вчера сутринта

...
Снимка БулфотоПрофесионален убиец ликвидира вчера бизнесменът Петър Христов вчера сутринта
Коментари Харесай

Нови подробности: Христов успял да види убиеца си и със сетни сили споделил пред съдружника си, че...

Снимка Булфото

Професионален палач ликвидира през вчерашния ден предприемачът Петър Христов през вчерашния ден сутринта малко преди да влезе в офиса си на столичния бул. " България ".

Точно в 10 часа единият от двамата водачи на предприемача паркирал на ул. „ Ралевица “ 98А, намираща се до мол „ България “ в столичния кв. „ Манастирски ливади “. Петър излязъл от черния джип „ Ауди SQ8 ” финален модел с номер 2272, качил няколко стълби, след което проехтели изстрелите. Христов се свлякъл на площадката, която през вчерашния ден бе усърдно оглеждана от криминалисти, написа „ Телеграф “.

Шофьорът дружно с Валентин Милушев, член на борда на шефовете в „ Пропъртис мениджмънт груп “, подкарали лудо към ВМА. Преди това звъннали на тел. 112, с цел да оповестят за станалото и да ги чака екип. За задачата дежурният от столичната полиция се свързал с дежурния във Военномедицинска академия, с цел да заяви, че карат простреляния натам. Минути след приемането му – 10:49, Христов умрял.

Смята се, че Христов е видял килъра си, защото входните рани са в гърдите. Вероятно е имал сили да показа пред съдружника си, от кое място са пристигнали изстрелите, защото Министерство на вътрешните работи шефовете през вчерашния ден, които участваха на огледа, желаеха да беседват с него, само че той беше във ВМА.

„ Убиецът е експерт. Използвал е оръжие с диаметър 7,65 мм. Той е характерен. Експертиза ще покаже дали става въпрос за револвер или пушка. Самият факт обаче е, че е изстрелял 8 патрона и всички са покосили Христов, приказва доста за метода му на деяние “, споделиха проверяващо.

Предполага се, че убиецът е натиснал спусъка от близката строяща се постройка, която е на десетина метра от офисите на Христов. Строежът обаче от месеци е замразен, а преди седмица е била отстранена оградата му откъм улица „ Казбек “. Вероятно оттова килърът се е промъкнал в градежа и несмущаван е следил по кое време идва и си потегля целта му.

Човек от блока до офисите на Христов описа, че убитият нямал защита. Имал двама водачи, единият се казвал Боби и били яки момчета. Боби постоянно стоял на ул. „ Ралевица “ и чакал шефа си в подготвеност да тръгнат. Освен джипа „ Ауди “ предприемачът употребил и S-класа.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР