Снимка БулфотоПредседателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова е станала

...
Снимка БулфотоПредседателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова е станала
Коментари Харесай

И Стефка Костадинова жертва на фалшиви новини

Снимка Булфото

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова е станала поредна жертва на подправени вести, разгласи представителят на БОК Тодор Шабански. Докато именитата атлетка била на отмора в Гърция със фамилията си, в родни медии се появила сензацията, че е призната по неотложност в болница и оперирана. Световната рекордьорка в скока на височина не научила обаче непосредствено за измамата, написа " Стандарт " .

Първо се озадачила от позвънявания по телефона от рода на „ Как си?... Ние сме с теб “ и сходни, които тя по принцип получава още от състезателка.
Ситуацията станала подозрителна, когато пристигнала втората вълна позвънявания с послания като  „ Ти си шампионка и победител и ще преодолееш всички тествания... “ Накрая майката на звездата телефонирала разтревожена и я призовала да не я лъже, че е в Гърция и да крие интервенцията.
Костадинова не счита да опровергава и да дава отговор на никого, тъй като съгласно нея по този начин така ще стане част от измамата. Според нея подправената вест е предизвикана от огромния звук, който се подвигна още веднъж към нея в последните два месеца. Срещите на първата дама на родния спорт с Принц Албер, президента на МОК Томас Бах и церемониите с нейно присъединяване на вторите Европейски игри в Минск са я създали съвършената цел за измамниците. А огромното й отчаяние е, че даже някои съществени медии изненадващо са разгласили лъжата „ копи пейст “.
В същата обстановка изпадна неотдавна и най-популярният българин Христо  Стоичков. Сайт за подправени вести заяви, че той е получил инфаркт и се намира в кома в болничното заведение в Маями. Нещо повече – лекарите съвсем не давали късмет да се разсъни. Камата обаче незабавно реагира самоуверено и мощно в собствен жанр, като се пусна в мрежата с видео на което държи своята маркова ракия „ Номер 8 “.

Нещо повече Кавалера на „ Златната топка “ добави и строфа: „ За миокарда намерения и от ракийката на Бат Ицо си пийни! “
Костадинова призна, че също приела с подигравка подправената вест досега, в който чула гласа на разтревожената си майка. И довери, че без да опровергава информацията публично някои интернет медии към този момент са заличили лъжата, откакто разбрали, че са подведени.

Според нея обаче след Стоичков и нея, занапред спортните ни звезди ще
минат по реда си през схемата на измамниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР