Снимка БулфотоПо информация на посолството на България в Атина в

...
Снимка БулфотоПо информация на посолството на България в Атина в
Коментари Харесай

МВнР алармира: Гърция днес ще е парализирана

Снимка Булфото

По информация на посолството на България в Атина в Гърция е оповестена 24-часова транспортна стачка, която ще засегне автобусния, тролейбусния, градския електрически железопътен превоз, както и придвижването на метрото, на корабите и на фериботите. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи, съобщи Блиц.

 

Шофьорите на тролейбуси, градски и крайградски рейсове, както и на градския електрически железопътен превоз, който обслужва Атина и Пирея, ще стачкуват през целия работен ден. Водачите в метрото ще стачкуват от 9.00 часа до края на работното време, а на кораби и фериботи – от 00.00 до 24.00 часа.

Трамваите, такситата и междуградските рейсове, както и другият всеобщ превоз, ще се движат според разписанията. За спомагателна, по-подробна информация българските жители могат да се обръщат към посолството в Атина на телефони: 0030 2106748105 и 0030 6937096220.

Пътуващите могат да се свързват и с бреговата защита в Гърция и туристическите компании, чиито услуги са употребявани при резервациите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР