снимка БулфотоОбречени сме на политически хаос. Това заяви в ефира

...
снимка БулфотоОбречени сме на политически хаос. Това заяви в ефира
Коментари Харесай

Георги Марков: Обречени сме на политически хаос

снимка Булфото

Обречени сме на политически безпорядък. Това съобщи в ефира на БНР Георги Марков.

" Това Народно заседание е обречено. България е обречена на политически безпорядък, безвремие, на политическа и институционална рецесия, която ще се отрази и ще донесе тежки стопански, обществени и филантропични последствия. Този парламент е първият в новата ни история, който априори не се употребява с публично доверие от българските жители ", разяснява той.

Марков акцентира, че няма в историята на Европа и на България мощно ръководство без устойчиво парламентарно болшинство, тъй като държавното управление е еманация на Народното събрание, а не противоположното.

" Трябва мощно парламентарно болшинство, с цел да има мощно държавно управление. Ниската изборна интензивност и калпавият изборен закон пречат и за двете неща в България. Какво ще направи новото държавно управление в този мощно разрушен парламент? ".

Марков добави: " Никоя партия няма интерес да се отива в този момент на избори. Ние сме раболепна страна. Американското посолство няма да допусне да няма парламент. Ще имаме раболепно държавно управление, командвано от американското посолство ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР