Жителите на Чикаго изразиха разочарование и гняв срещу президента Байдън

...
Жителите на Чикаго изразиха разочарование и гняв срещу президента Байдън
Коментари Харесай

Гласоподавателите на Чикаго изпращат съобщение до Байдън преди посещението: Градът „напълно писна“ от демократите

Жителите на Чикаго показаха отчаяние и яд против президента Байдън преди визитата му в града, предупреждавайки, че чернокожите гласоподаватели се обръщат против Демократическата партия в голям брой.

P-Rae Easley и Betty Guider се причислиха към " Fox & Friends First " в сряда, с цел да обяснят за какво считат, че градът към този момент не е " демократичният " цитадела, която чакаха. "

" Градът е изцяло кондензиран с незаконните всеки ден са през покрива, нищо не е комфортно тук под управлението на демократите, всички продължаваме напред “, сподели Изли.

Гидър изясни, че Демократическата партия постоянно е разчитала на поддръжка от чернокожата общественост, само че в този момент демократите наподобява са спрели да се пробват да привлекат чернокожите гласоподаватели.

" Толкова доста от нашите черни членове взеха решение да се сменят, да преминат от синьо към алено. И мисля, че към този момент е прекомерно късно да пристигна в Чикаго, с цел да ни хареса. Тук не е нищо за него. Омръзна ни, “, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР