Приключи ремонтът на пропадналия преди дни участък на Дунав мост,

...
Приключи ремонтът на пропадналия преди дни участък на Дунав мост,
Коментари Харесай

Приключи аварийния ремонт на Дунав мост

Приключи ремонтът на пропадналия преди дни сектор на Дунав мост, стана ясно от диалог сред заместител регионалния шеф на Русе Георги Георгиев и шефа на Областното пътно ръководство инж. Стамен Савов. Движението към този момент е изцяло възобновено в българския сектор. По-рано денем Георгиев се срещна на място с подхванатите действия.

Припомняме, че от през днешния ден сутринта всички коли прекосяваха в двете посоки поетапно в лентата за Гюргево, защото в регион от към 20-метра придвижването в лентата за Русе беше лимитирано. Ремонтът беше наложителен, защото предходната събота на към 100 метра на излизане от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ на оборудването се отвори близо половин метрова дупка.

Причината за пропадането е остаряване на бетона на един от панелите, интензивният трафик, както и огромните количества превалявания през последните дни. За страдание това докара и до спукани гуми на коли. Веднага от страна на Областно пътно ръководство бяха взети ограничения за обезопасяване и сингализиране на региона. Днес денем на мястото на проваляне от пътноподдържащата компания възвърнаха бетона в нарушената област от панела. Беше положен и нов асфалт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР