снимка БулфотоНа косъм сме от криза. Това коментира доц. Антоний

...
снимка БулфотоНа косъм сме от криза. Това коментира доц. Антоний
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: На косъм сме от криза

снимка Булфото

На косъм сме от рецесия. Това разяснява доцент Антоний Гълъбов пред Нова тв.

Виждаме същите игри, които се играеха и в 45-то Народно събрание. Имаше недоумение какво съставлява Има Такъв Народ. От самото начало Има Такъв Народ демонстрираха, че няма да следват разпоредбите, разяснява той.

„ Българската политика продължава да бъде извънредно недоучена. Втвърдяването на тона идва от Манолова, тъй като очевидно не реализират това, което чакаха. Имаме политически индивид, който споделя ние сме спечелили и ние ще предложим държавно управление, в случай че не отиваме на избори “, означи доцент Гълъбов.

„ Досега нямаше договаряния. Тези срещи обрисуваха по-ясно законодателната власт. По-добре щеше да се тръгне с договаряния по краткосрочна стратегия със незабавен порядък. Кризата е зад ъгъла. Ние сме на няколко седмици от икономическа рецесия. Моето безпокойство е, че няма предпочитание да се прави държавно управление, има предпочитание за изключително законодателство. Игрите не престават, а това може да ни коства доста съществени вреди “, предизвести още политологът доцент Гълъбов.   

" Най-лошото е, че в случай че вървим към предварителни избори, ще загубим още три месеца. Кандидатът за президент ще назначи служебно държавно управление, което да провежда изборите. В един миг ще се окажем в състояние на няколко рецесии, счита доцент Гълъбов. Ако в този момент откажат да обяснят на гласоподавателите за какво се стига до нов избори, гласоподавателите ще ги изненадат. Трябва да се каже доста ясно, че служебното държавно управление няма пълномощията да протяга ръка към Плана за възобновяване и актуализация на бюджета. Те нямат политическа легитимност и няма да носят отговорност ", сподели още той.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР