Кадри ФейсбукРазследване за хулиганство, извършено в района на паметник Майка

...
Кадри ФейсбукРазследване за хулиганство, извършено в района на паметник Майка
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва вандала, паркирал на паметник Майка България

Кадри Facebook

Разследване за безчинство, осъществено в региона на монумент " Майка България “ във Велико Търново управлява Районната прокуратура в остарялата столица, съобщи сътрудник на " “. Както по-рано през днешния ден ви информирахме по случая има формирано и досъдебно произвеждане.

Сигналът за действието е получен на 20-ти май в Районното във Велико Търново.

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че при започване на месец май, мъж на 20 години, като лидер на лек автомобил " Мерцедес С 500 “, навлязъл с транспортното средство в парковото пространство на монумент " Майка България “, като го паркирал до самия паметник. Шофьорът и съпътстващ го мъж излезли отвън автомобила и почнали да вършат фотоси на фона на монумента.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

По досъдебното произвеждане се организират нужни за откриване на обективната истина процесуално-следствени дейности.

Предстои материалите на следствието да бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор, с оглед преценка и възможното привличане на причинителя в процесуалното качество на обвинен за осъществено закононарушение от Наказателен кодекс.

Разследването по делото продължава под наблюдението на Районна прокуратура-Велико Търново.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР