Снимка БулфотоМомиченце на година и осем месеца и 34-годишният му

...
Снимка БулфотоМомиченце на година и осем месеца и 34-годишният му
Коментари Харесай

Момиченце падна в кладенец, баща му се хвърли да го спасява, но и двамата загинаха

Снимка Булфото

Момиченце на година и осем месеца и 34-годишният му татко от софийското село Габра се удавиха в бунар, оповестиха от полицията. Детето си е играело в двора на фамилната къща, когато несъзнателно е паднало в дълбокия бунар. Баща му незабавно се е хвърлил да го избавя, само че не е съумял да го извади и също потопен, съобщи trafficnews.bg.  

``
реклама

Свидетел на сцената става сестрата на мъжа, която стартира да крещи за помощ. Съседи се втурват да оказват помощ, само че бащата и детето към този момент са били удавени, описаха пред TrafficNews очевидци на нещастието.  Лекари са давали успокоителни и са свестявали цяла нощ майката на детето. 

Драмата се е разиграла към 17 часа през вчерашния ден. На място са изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната. 

Телата на детето и младия мъж са извадени от кладенеца и са превозени за аутопсия. По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 айки (преди 32 секунди) Рейтинг: 5172 | Одобрение: 2542    жалко за хората.... нов случая виновност имат възрастните....толкова малко дете оставено без контрол,а и необезопасен бунар...ужасно е... Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР