снимка БулфотоМилиони левове от държавния бюджет се раздават на фирми

...
снимка БулфотоМилиони левове от държавния бюджет се раздават на фирми
Коментари Харесай

Министър Петков: Милиони левове от държавния бюджет се раздават на фирми без конкурси

снимка Булфото

Милиони левове от държавния бюджет се раздават на компании без да се организират публични поръчки. Това съобщи служебният министър на стопанската система Кирил Петков на съвещанието на Министерски съвет, съобщи Дарик. 

Едно и също очевидно се е случвало на всички места - големи суми са давани без публични поръчки. Днес желая да обърна внимание за изграждането на държавния комплекс. Представете си 90 000 кв. м. административна постройка в София Тех парк, дадена, подписан договор без социална поръчка за цената от 182 202 000. 182 млн. се дават без социална поръчка на компания за цялостен инженеринг - планиране, строителство и авторски контрол ", сподели министърът и попита за какво е нужно административна постройка с 90 000 кв.м., за какво такава постройка би трябвало да се постави тъкмо в София Тех парк, както и за какво парите се дават на инженеринг без социална поръчка.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР