Снимка: БулфотоДПС се регистрира в Централната избирателна комисия за парламентарните

...
Снимка: БулфотоДПС се регистрира в Централната избирателна комисия за парламентарните
Коментари Харесай

ДПС се регистрира в ЦИК. Карадайъ: Това са най-важните избори от 1989 г. насам

Снимка: Булфото

Движение за права и свободи се записва в Централната изборна комисия за парламентарните избори на 4 април. " Нашите цели на изборите са да реализираме добър резултат, с цел да възстановим нормалността в политиката, демокрацията и държавността ", разгласи водачът на партията Мустафа Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи уточни, че тези избори са най-важните от 1989 година насам.

" Тези избори ще дефинират посоката за развиване на България: до каква степен ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме. За да развиваме ускорено и догонващо, има наложителна причина, а тя е да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията, с цел да възстановим държавността и престижа на органите и институциите в страната ", съобщи Карадайъ, представен от " Фокус ".
На въпрос на кои партии и обединения гледат като на евентуални съдружни сътрудници Карадайъ уточни, че от Движение за права и свободи имат ясна стратегия за ускорено догонващо развиване на България.

" Последните 4-5 години непрестанно повтаряме нашите цели и сме призовавали всички виновни политически сили да седнем на масата на база партийните ни цели да определим целите на страната. За страдание, това не се случи, само че въпреки това за наша горделивост в този момент виждаме, че нашите цели, които повтаряме 4-5 години, са към този момент цели на Европейски Съюз и щем, не щем, ние като част от Европейски Съюз би трябвало да ги осъществяваме и в България ", уточни водачът на Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ разяснява и обръщението, което почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган направи преди дни. " Мисля, че господин Доган доста тъкмо и ясно в неговото послание сподели това, което имаше да каже. Тълкуването на думите на Доган го оставям на всеки един, който чете обръщението ", уточни той.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР